ÅRETS UNDERHÅLLNING

ANDREAS JOHNSON

Andreas tävlade i årets Melodifestivalen 2019 med låten ”Army Of Us” och gick vidare till Andra chansen.
En varm sommardag nådens år 1999 satt Andreas Johnson i sitt föräldrahem, utrustad med sax och lim för att klistra in urklippen om sin nya singel i en klippbok. Singeln från Andreas andra soloalbum gick inget vidare och han fruktade att det var de sista inläggen i sin karriärs klippbok han var i färd med att göra.
Föga anade han att låten ifråga snart skulle förändra hans liv. Långt bort ifrån föräldrahemmet, ja till och med långt ifrån rikets gränser, skördade “Glorious” exempellösa framgångar. Låten nådde bland annat tredjeplatsen på den prestigefyllda Englandslistan och en veritabel “Glorious”-feber svepte runt världen. Snart hade vågen nått hem till Sverige. Framgångarna förvandlade Andreas Johnson till den fullfjädrade popstjärna han alltid varit menad att bli.

I Melodifestivalen 2006 deltog Andreas med låten “Sing for me”. Det var den första i en kvartett av framträdanden i tävlingen. 2007 medverkade Andreas med låten “A little bit of love”, 2008 ställde han upp tillsammans med Carola med låten “One love” och slutligen 2010 med låten “We can work it out”.

2011 vann Andreas Johnsson körslaget med sitt Team Järvsö och befäste sin position som en av landets mest folkkära artister. Vi är väldigt glada att få hälsa Andreas välkommen att kliva på Guldllammets galascen.

Vi3

Coverbandet som spelar en mycket bred och medryckande repertoar med betoning på 1980-talet till dagens hits, pop o rock. Om du besökt en svensk turistort så kan du med stor sannolikhet ha hört och sett Vi3 på en afterski eller afterbeach. Vi3 levererar alltid en grymt uppskattad liveshow och den breda och medryckande repertoaren gör Vi3 till det självklara valet för Guldlammet 2020.