Biljetterna till Guldlammet 2020 finns i två olika prisklasser.

Är du och ditt företag medlemmar i Företagarna Järfälla så är biljettpriset för dig och dina anställda: 1145 kr exkl. moms. (1281 kr inkl. moms)

Är du och ditt företag ännu inte medlemmar i Företagarna Järfälla så är biljettpriset för dig och dina anställda: 1245 kr exkl. moms. (1387 kr inkl. moms)

Du och dina anställda har möjlighet att ta del av det fördelaktiga medlemspriset genom att bli medlem redan idag! Läs mer om Företagarna samt bli medlem här.

Detta ingår i biljettpriset.

Entré till Guldlammet 2020, garderob, välkomstdrink i form av ett glas mousserat till minglet samt en välsmakande 3-rätters meny med tillhörande dryck i samband med prisutdelningen samt högklassisk underhållning under hela kvällen.

Möjlighet till en smidigare barupplevelse.

Det finns möjlighet att köpa förköpsbiljetter när det gäller dryck till dig och dina anställda. Du slipper hantera dina köp i baren med kort eller kontanter och får därmed en smidigare ”barupplevelse”. Förköpsmöjligheter när det gäller dryck inför galan:

En dryckesbiljett för 60 kr exkl. moms som ger dig en Öl/Vin/Prosecco/Cider. (Även alkoholfria alternativ av dessa drycker kommer finnas)

En Champagnebricka med en hel flaska Champagne och 4 glas för 476 kr exkl. moms

Biljettbeställning